Haku

etiketti; Restaurant Princess; tulitikkuetiketti

Sanomalehti-ilmoittelun perusteella Restaurant Princess vaikuttaa olleen toiminnassa ainakin vuosina 1904 -1929. Saaren tulitikkutehdas puolestaan vuosina 1904 - 1935(37).

Oikeudenhaltija Helsingin kaupunginmuseo
Krediitit jpg digikuva 2020 / Helsingin kaupunginmuseo
Aineiston käyttöoikeudet
CC BY 4.0
QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

etiketti; Restaurant Princess; tulitikkuetiketti

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Esine
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Inventaarionro
XXXII-843 -52
Mitat
kork 3,5 cm, lev 5,5 cm
Merkinnät
Painatus: Saaris Tändstickfabrik, Rekomenderas, dagligen, Middags-, konsert, och, Restaurant Princess, afton, föreställningar, Enskilda rum, med piano, Telef 32 19, Saaris Tändstickfabrik.
Valmistus
1904 - 1929 n
teollinen
PAPERI
PAINETTU
Suomi, Mäntsälä
Restaurant Prinsess, valmistuttaja Saaren Tulitikkutehdas Oy, valmistaja
Aiheet
Luokitus