Sökning

etiketti; Suomen Merivakuutus Oy; tulitikkuetiketti

Rättsinnehavare Helsingin kaupunginmuseo
Kredit jpg digikuva 2020 / Helsingin kaupunginmuseo
Materialets användarrättigheter
CC BY 4.0
QR-kod

Materialet erbjuds av

  • Helsingfors stadsmuseum
Användningsvillkoren för de av Helsingfors stadsmuseums bilder som är publicerade i Finna anges separat för varje bild. Bilder märkta med CC BY 4.0 får fritt laddas ner och användas, så länge man nämner fotografens/upphovsmannens namn (om det är känt) och Helsingfors stadsmuseum.Den som använder bilden ansvarar för att respektera upphovsrätten och integritetsskyddet. Bilder av personer får exempelvis inte användas i marknadsföring och/eller reklam utan tillstånd av de personer som syns på bilderna. Närmare uppgifter om licensvillkoren finns på Creative Commons-licenssidan.

Bilder märkta med © Kuvasto skyddas av upphovsrätten. Man får fritt bläddra i dem, men alla typer av vidareanvändning är förbjuden utan särskilt tillstånd som förhandlats fram separat. Bilderna har publicerats på internet i enlighet med Kuvastos och Museiförbundets avtal om konstverk på internet. Kuvasto och Museiförbundet kan ge mer information om villkoren för vidareanvändning.

etiketti; Suomen Merivakuutus Oy; tulitikkuetiketti

Sparad:
Materialtyp Föremål
Organisation Helsingfors stadsmuseum
Inventarienummer
XXXII-843 -36 -1-2
Mått
kork 3,4/3,5 cm, lev 5,1/5,2 cm
Anteckningar
Painatus: Keskis. 50 i medelt., Suomen, Merivakuutus, Osakeyhtiö, Finska, Sjöfärsknings, Aktiebolaget, Tukkukauppojen Oy.
Tillverkning
1940 - 1950 -luku n
teollinen
PAPERI
PAINETTU
Tukkukauppojen Oy Tuko, valmistaja Suomen Merivakuutus Osakeyhtiö, valmistuttaja
Ämnen
Klassifikation