Rakennuksiin liittyvät tiedot puuttuvat väliaikaisesti Helsingin kaupunginmuseon Finna-palvelusta järjestelmämuutoksen johdosta. Pahoittelemme tästä aiheutuvaa haittaa.

Haku

kannu; kaadin; vesikannu

fyysinen kuvaus: Pyöreäpohjainen, korvallinen vesikannu. Kannu keskeltä pullea, kaatonokka leveä. Pohjaväri valkoinen, koristelu sinisellä; kukka-, purjelaiva- ja satama-aihe.

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

kannu; kaadin; vesikannu

Tallennettuna:
Aineistotyyppi
Esine
Organisaatio
Helsingin kaupunginmuseo
Tunniste
XXXV-720
Mitat
mitat, korkeus 29 cm, halkaisija 12x19 cm (suu)
Merkinnät
merkintä, FERRARA ETRURIA ENGLAND WEDGWOOD 13 4C.
Valmistus
valmistusaika: 1800 - luku
Tekniikka, Tuotantotapa: teollinen
Tekniikka, valettu, lasitettu
Materiaali, keramiikka fajanssi
Englanti
Wedgwood, valmistaja
Käyttö
Donner, Olly Maria, käyttäjä
Aiheet
Luokitus