Rakennuksiin liittyvät tiedot puuttuvat väliaikaisesti Helsingin kaupunginmuseon Finna-palvelusta järjestelmämuutoksen johdosta. Pahoittelemme tästä aiheutuvaa haittaa.

Haku

kuppi; saippuakuppi

fyysinen kuvaus: 3-osainen saippuakuppi. Alinna pyöreäpohjainen, ylöspäin levenevä kuppi, sitten pyöreäpohjainen, reiällinen kuppi ja ylinnä pyöreä, nupillinen kansi. Sininen koristelu; kukka- ja purjelaiva-aiheet.

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

kuppi; saippuakuppi

Tallennettuna:
Aineistotyyppi
Esine
Organisaatio
Helsingin kaupunginmuseo
Tunniste
XXXV-718
Mitat
mitat, korkeus 4,7 cm (kuppi), halkaisija 6,5-12,6 cm
Merkinnät
merkintä, FERRARA ETRURIA ENGLAND WEDGWOOD.
Valmistus
valmistusaika: 1800 - luku
Tekniikka, Tuotantotapa: teollinen
Tekniikka, valettu, lasitettu
Materiaali, keramiikka fajanssi
Englanti
Wedgwood, valmistaja
Käyttö
Donner, Olly Maria, käyttäjä
Aiheet
Luokitus