Rakennuksiin liittyvät tiedot puuttuvat väliaikaisesti Helsingin kaupunginmuseon Finna-palvelusta järjestelmämuutoksen johdosta. Pahoittelemme tästä aiheutuvaa haittaa.

Haku

sanko; pesusanko

fyysinen kuvaus: Kannellinen sanko, jossa rottinkinen kantokahva. Pohja pyöreä, kyljet loivasti ylöspäin levenevät. Pyöreä kansi kädensijallinen. Pohjaväri valkoinen, koristelu sinisellä: kukka-, purjelaiva- ja satama-aiheet.

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

sanko; pesusanko

Tallennettuna:
Aineistotyyppi
Esine
Organisaatio
Helsingin kaupunginmuseo
Tunniste
XXXV-717
Mitat
mitat, korkeus 24,8 cm, halkaisija 20-25,1 cm
Merkinnät
merkintä, FERRARA ETRURIA ENGLAND WEDGWOOD 13.
Valmistus
Tekniikka, Tuotantotapa: teollinen
Tekniikka, valettu, lasitettu
Materiaali, keramiikka fajanssi, rottinki
Englanti
Wedgwood, valmistaja
Käyttö
Donner, Olly Maria, käyttäjä
Aiheet
Luokitus