Haku

etiketti; Kleineh's hotell; tulitikkuetiketti

Hotelli Kleineh oli saksalaissyntyisen Louis Kleineh'n vuonna 1851 Helsinkiin perustama hotelli. Se oli toiminnassa aina vuoteen 1935 asti, jolloin Helsingin kaupunki osti kiinteistön.

Oikeudenhaltija Helsingin kaupunginmuseo
Krediitit / Helsingin kaupunginmuseo
Aineiston käyttöoikeudet
CC BY 4.0
QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

etiketti; Kleineh's hotell; tulitikkuetiketti

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Esine
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Inventaarionro
XXXII-774 -10
Mitat
kork 3,6 cm, lev 5,4 cm
Merkinnät
Painatus: Suomen Osuuskauppojen Keskuskunta r.l., Helsinki - Helsingfors, Kleineh's Hotell, Keskim 50 tulitikkua I medelt. 50 tändstickor, Centrallaget för handelslagen i Finland m.b.t.
Valmistus
1920 - 1935 ?
teollinen
PAPERI
PAINETTU
SOK, valmistaja
Aiheet
Luokitus