Rakennuksiin liittyvät tiedot puuttuvat väliaikaisesti Helsingin kaupunginmuseon Finna-palvelusta järjestelmämuutoksen johdosta. Pahoittelemme tästä aiheutuvaa haittaa.

Haku

etiketti; Teekkarit Tempaavat Taas; tulitikkuetiketti

fyysinen kuvaus: Punapohjainen, valkoreunainen etiketti, kuva-aiheena kolmet tyylitellyt kasvot profiilissa, päässään valkoiset teekkarilakit. Alareunassa teksti TEEKKARIT TEMPAAVAT TAAS.

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

etiketti; Teekkarit Tempaavat Taas; tulitikkuetiketti

Tallennettuna:
Aineistotyyppi
Esine
Organisaatio
Helsingin kaupunginmuseo
Tunniste
XXXII-770 -136
Mitat
mitat, kork 3,5 cm, lev 5,5 cm
Valmistus
valmistusaika: 1950 - 1960 -luku n
Tekniikka, Tuotantotapa: teollinen
Tekniikka, PAINETTU
Materiaali, PAPERI
Porin Tulitikkutehdas Oy - Björneborgs Tändsticksfabriks Ab, valmistaja
Aiheet
Luokitus
372 tuli (luokitus)