Haku

etiketti; Grinzing; tulitikkuetiketti

Kauppaneuvos Jorma Soiron (1906 - 1978) ravintola- ja hotelli liiketoiminta oli vilkasta 1930-luvun alusta lähtien. Yhdeksi hänen saavutuksistaan lasketaan kansallisravintoloiden tuominen Helsingin ravintolatarjontaan; muun muassa Hungaria ja Grinzing.

Oikeudenhaltija Helsingin kaupunginmuseo
Krediitit / Helsingin kaupunginmuseo
Aineiston käyttöoikeudet
CC BY 4.0
QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

etiketti; Grinzing; tulitikkuetiketti

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Esine
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Inventaarionro
XXXII-771 -29 -1-2
Mitat
kork 3,5 cm, lev 5,1 cm
Merkinnät
Painatus: Tulitikku Oy, Grinzing, Unionink. 24 Puh. 34443, Keskim. 50 kpl.
Valmistus
1933 - 1942
teollinen
PAPERI
PAINETTU
Tulitikku Oy, valmistaja
Aiheet
Luokitus