Haku

etiketti; Pukeva - Kappakeskus; tulitikkuetiketti

Kauppaneuvos Ruben Jaarin v. 1933 perustama vaateliiketju Kappa-Keskus nimettiin uudelleen Pukevaksi vuonna 1969. Vuonna 1975 Pukeva oli Oy Stockmann Ab:n jälkeen toiseksi suurin Suomalainen tavaratalo. Pukevan myymälöitä oli paitsi Suomessa myös Neuvostoliitossa. Yritys ajautui konkurssiin vuonna 1993.

Oikeudenhaltija Helsingin kaupunginmuseo
Krediitit / Helsingin kaupunginmuseo
Aineiston käyttöoikeudet
CC BY 4.0
QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

etiketti; Pukeva - Kappakeskus; tulitikkuetiketti

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Esine
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Inventaarionro
XXXII-769 -77
Mitat
kork 5,2 cm, lev 3,5 cm
Merkinnät
Painatus: Tukkukauppojen Oy, Pukeva, Pukeva, Kappa-Keskus, Keskisisältö 50 kpl.
Valmistus
1969 - 1970 n
teollinen
PAPERI
PAINETTU
Tukkukauppojen Oy Tuko, valmistaja Pukeva, valmistuttaja
Aiheet
Luokitus