Rakennuksiin liittyvät tiedot puuttuvat väliaikaisesti Helsingin kaupunginmuseon Finna-palvelusta järjestelmämuutoksen johdosta. Pahoittelemme tästä aiheutuvaa haittaa.

Haku

etiketti; Helsinki Hôtel; tulitikkuetiketti

fyysinen kuvaus: Sinipohjainen tulitikkuetiketti, jossa kullanvär. painatukset- ylinnä teksti HELSINKI HOTEL; sen alla matkalaukkua vauhdikkaasti kantava piccolo.

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

etiketti; Helsinki Hôtel; tulitikkuetiketti

Tallennettuna:
Aineistotyyppi
Esine
Organisaatio
Helsingin kaupunginmuseo
Tunniste
XXXII-769 -32
Mitat
mitat, kork 5,2 cm, lev 3,5 cm
Merkinnät
merkintä, Painatus: Helsinki Hôtel, Keskisisältö 50 kpl Tukkukauppojen Oy, 30701.
Valmistus
valmistusaika: 1950 -luku n
Tekniikka, Tuotantotapa: teollinen
Tekniikka, PAINETTU
Materiaali, PAPERI
Tukkukauppojen Oy Tuko, valmistaja ; Hotelli Helsinki, valmistuttaja
Aiheet
Luokitus
372 tuli (luokitus)
447 mainonta (luokitus)
442 tukkukauppa (luokitus)