Sökning

etiketti; Helsinki Hôtel; tulitikkuetiketti

Hotelli Helsinki sijaitsi Pauli Blomstedtin suunnittelemassa, v. 1930 valmistuneessa rakennuksessa osoitteessa Yliopistonkatu 8 (ent. Hallituskatu 12).

Rättsinnehavare Helsingin kaupunginmuseo
Kredit / Helsingin kaupunginmuseo
Materialets användarrättigheter
CC BY 4.0
QR-kod

Materialet erbjuds av

  • Helsingfors stadsmuseum
Användningsvillkoren för de av Helsingfors stadsmuseums bilder som är publicerade i Finna anges separat för varje bild. Bilder märkta med CC BY 4.0 får fritt laddas ner och användas, så länge man nämner fotografens/upphovsmannens namn (om det är känt) och Helsingfors stadsmuseum.Den som använder bilden ansvarar för att respektera upphovsrätten och integritetsskyddet. Bilder av personer får exempelvis inte användas i marknadsföring och/eller reklam utan tillstånd av de personer som syns på bilderna. Närmare uppgifter om licensvillkoren finns på Creative Commons-licenssidan.

Bilder märkta med © Kuvasto skyddas av upphovsrätten. Man får fritt bläddra i dem, men alla typer av vidareanvändning är förbjuden utan särskilt tillstånd som förhandlats fram separat. Bilderna har publicerats på internet i enlighet med Kuvastos och Museiförbundets avtal om konstverk på internet. Kuvasto och Museiförbundet kan ge mer information om villkoren för vidareanvändning.

etiketti; Helsinki Hôtel; tulitikkuetiketti

Sparad:
Materialtyp Föremål
Organisation Helsingfors stadsmuseum
Inventarienummer
XXXII-769 -32
Mått
kork 5,2 cm, lev 3,5 cm
Anteckningar
Painatus: Helsinki Hôtel, Keskisisältö 50 kpl Tukkukauppojen Oy, 30701.
Tillverkning
1950 -luku n
teollinen
PAPERI
PAINETTU
Tukkukauppojen Oy Tuko, valmistaja Hotelli Helsinki, valmistuttaja
Ämnen
Klassifikation