Haku

merkki; Nordens frihet - ära skyldighet vilja; rintamerkki

Samfundet Nordens Frihet oli ruotsalainen järjestö joka perustettiin vuonna 1939 vaalimaan Pohjolan vapautta toisen maailmansodan aikana. Vuonna 1946 järjestö lakkautettiin. Järjestön jäsenmäärä oli suurimmillaan n. 250 henkeä ja siinä oli mukana akateemisia ja ns. kultuurihenkilöitä.

Oikeudenhaltija Helsingin kaupunginmuseo
Krediitit jpg digikuva 2019 / Helsingin kaupunginmuseo
Aineiston käyttöoikeudet
CC BY 4.0
QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

merkki; Nordens frihet - ära skyldighet vilja; rintamerkki

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Esine
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Inventaarionro
XXXII-297
Mitat
halk 2,1 cm
Merkinnät
Valmistus
1939 - 1946
teollinen
METALLI

Sporrong-hopeajaloste Oy, valmistaja Samfundet Nordens Frihet, valmistuttaja
Käyttö
Ripatti Göta, käyttäjä, Käyttäjä
Aiheet
Luokitus