Haku

merkki; zeppeliini; rintamerkki

Graf Zeppelinin vierailu Suomessa 1930 tapahtui osana saksalaisen ilmalaivan itämeren kierrosta. Viikin Latokartanon pellolle oli rakennettu laskeutumiskenttä. Ilmalaivaa oli vastaanottamassa arviolta 50 000 ihmistä. Haastavista sääoloista johtuen ilmalaiva ei suorittanut laskeutumista Viikkiin tai Hotelli Tornin ylle.

Oikeudenhaltija Helsingin kaupunginmuseo
Krediitit jpg digikuva 2019 / Helsingin kaupunginmuseo
Aineiston käyttöoikeudet
CC BY 4.0
QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

merkki; zeppeliini; rintamerkki

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Esine
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Inventaarionro
XXXII-265 -64
Mitat
korkeus 0,8 cm, pituus 2,7 cm
Merkinnät
Valmistus
1930?
teollinen
metalli, valkometalli?

Aiheet
Luokitus