Rakennuksiin liittyvät tiedot puuttuvat väliaikaisesti Helsingin kaupunginmuseon Finna-palvelusta järjestelmämuutoksen johdosta. Pahoittelemme tästä aiheutuvaa haittaa.

Haku

kypärä; sotilaskypärä

Saksalaisvalmisteinen kypärä, jonka kylkeen on maalattu keltaisella Helsingin tuomiokirkko ja II. Kuulunut JR 47:n, "Vallilan rykmentin", vuonna 1941 kotiuttaneelle majuri Eero Rinteelle.

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

kypärä; sotilaskypärä

kypärä
sotilaskypärä
Tallennettuna:
Aineistotyyppi
Esine
Organisaatio
Helsingin kaupunginmuseo
Tunniste
XXXIX-673
Mitat
kork 23 cm, pit 64 cm ymp.
Valmistus
1920 - 1930 -luku
teollinen
metalli, teräs, nahka
valettu, maalattu
Saksa
Käyttö
Rinne Eero, majuri, Käyttäjä
Näyttelyt
Pää & Sydän - Helsinki 200 vuotta pääkaupunkina. Virka Galleria Kaupungintalo 3.4.-17.6. 2012, Horisontissa Helsinki. Helsingin kaupunginmuseo15.5.2002- ; Tuomiokirkko150-vuotta.Tuomiokirkon krypta31.1.-17.2.2002; Aika.Helsinginkaupunginmuseo13.3.1996-2.12.2001
Aiheet
Luokitus