Rakennuksiin liittyvät tiedot puuttuvat väliaikaisesti Helsingin kaupunginmuseon Finna-palvelusta järjestelmämuutoksen johdosta. Pahoittelemme tästä aiheutuvaa haittaa.

Haku

säästölipas; päivyri; Kansallispankki

fyysinen kuvaus: Lieriönmuotoinen. Toimii myös kalenterina- sivuissa 3 aukkoa, joissa näkyy kuukausi ja päivämäärä. Lipas seisoo jalustalla, jossa valmistajan nimi.

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

säästölipas; päivyri; Kansallispankki

Tallennettuna:
Aineistotyyppi
Esine
Organisaatio
Helsingin kaupunginmuseo
Tunniste
XLI-2224
Mitat
mitat, korkeus 7,8 cm, pituus 11 cm, halkaisija 6,6 cm
Merkinnät
merkintä, KANSALLISPANKKI
Valmistus
valmistusaika: 1950 -luku ?
Tekniikka, Tuotantotapa: teollinen
Tekniikka, puristevalu
Materiaali, muovi, metalli
Kansallis Osake Pankki, valmistuttaja
Käyttö
Lippa, Alpo, käyttäjä
Näyttelyt
Aika, 13.03.1996 - 02.12.2001
Aiheet
Luokitus