Haku

suojus; tulitikkurasian suojus; Helsinki

Ostettu 20.10.1994 Stefanina -nimisestä liikkeestä (Aleksanterinkatu 22, Helsinki). Finn-Match Oy perustettiin v. 1970 SOK:n, OTK:n ja Keskon toimesta. Tehdas toimi tällä nimellä vuoteen 1995 saakka.

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

suojus; tulitikkurasian suojus; Helsinki

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Esine
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Inventaarionro
C92-1
Mitat
halk 6,1 x 5,4 cm, vahv 2,2 cm
Merkinnät
Helsinki
Valmistus
1990 -luku
Käsin
koivu, mänty (selkämys)
veistetty, maalattu
Suomi, Stundars, Korsholm / Jyväskylä (tikut)
Helsingin kaupunki, valmistuttaja Finn-Match Oy, valmistaja (tulitikut)
Käyttö
1990 -
Aiheet
Luokitus