Rakennuksiin liittyvät tiedot puuttuvat väliaikaisesti Helsingin kaupunginmuseon Finna-palvelusta järjestelmämuutoksen johdosta. Pahoittelemme tästä aiheutuvaa haittaa.

Haku

muki; lasimuki; lasimuki juomapilleineen

fyysinen kuvaus: Mukin kyljessä viininlehtiköynnöksen ympäröimänä fraktuurakirjaimin teksti RONNEBY BRUNN. Kuvion vierellä mitta-asteikko 50-200. Juomapilli taivutettu lasiputkesta.

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

muki; lasimuki; lasimuki juomapilleineen

Tallennettuna:
Aineistotyyppi
Esine
Organisaatio
Helsingin kaupunginmuseo
Tunniste
XXXV-2167
Mitat
mitat, korkeus 9 cm, halkaisija 6,5 cm
Merkinnät
merkintä, RONNEBY BRUNN, mitta-asteikko 50-200
Valmistus
valmistusaika: 1911 n
Tekniikka, Tuotantotapa: ammattikäsityö
Tekniikka, puhallettu, kaiverrettu
Materiaali, lasi
Käyttö
käyttöaika: 1911-
Tuotu Ronnebystä 1911 tai 1912.
Aiheet
Luokitus