Rakennuksiin liittyvät tiedot puuttuvat väliaikaisesti Helsingin kaupunginmuseon Finna-palvelusta järjestelmämuutoksen johdosta. Pahoittelemme tästä aiheutuvaa haittaa.

Haku

kunniamerkki; Pyhän Annan ritarikunnan 2. luokka

fyysinen kuvaus: Muoto yrjönristin, sakarain välissä kultaiset koristekuviot. Sakaroissa molemmin puolin punainen, glaseerattu emali ja kapeat, kultaiset reunat. Kiinnitysrengas ja nauhanpidike.

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

kunniamerkki; Pyhän Annan ritarikunnan 2. luokka

Tallennettuna:
Aineistotyyppi
Esine
Organisaatio
Helsingin kaupunginmuseo
Tunniste
XXXIX-84
Mitat
mitat, leveys 4,3 cm
Merkinnät
merkintä, 14 56 (epäselvä kuvio)
Valmistus
Tekniikka, Tuotantotapa: ammattikäsityö
Tekniikka, lyöty, glaseerattu emali
Materiaali, metalli, kulta, silkki
Käyttö
Timiriasew, Ivan, käyttäjä
Aiheet
Luokitus