Haku

kolikko; taaleri

Oikeudenhaltija Helsingin kaupunginmuseo
Krediitit / Helsingin kaupunginmuseo
Aineiston käyttöoikeudet
CC BY 4.0
QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

kolikko; taaleri

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Esine
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Inventaarionro
XXXIII-233
Mitat
halkaisija 4,2 cm, vahvuus 0,2 cm
Merkinnät
Arvopuoli: sivukuva Kustaa Vaasasta, vaakuna, jossa kolme kruunua ja leijonat, GOSTAVS:D:G: SVE. GOT:WAN:RE. Kääntöpuoli: Vapahtajan kuva, 1559, SALVATOR:MUNDI * * ADIVVA:NOS:.
Valmistus
1559
teollinen
hopea
lyöty
Ruotsi, Tukholma
Aiheet
Luokitus