Rakennuksiin liittyvät tiedot puuttuvat väliaikaisesti Helsingin kaupunginmuseon Finna-palvelusta järjestelmämuutoksen johdosta. Pahoittelemme tästä aiheutuvaa haittaa.

Haku

levysoitin; Collaro Conquest ?

fyysinen kuvaus: Soittimen kotelo ruskeaksi petsattua koivua. Äänivarren pituus 25 cm. Levylautasen keskellä tappi, johon ladotaan levyt automaattisyöttöä varten. Nopeudet 16,33,45 ja 78. Kyljessä tarrakuva-auto, Basf 1960- 1970-l

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

levysoitin; Collaro Conquest ?

Tallennettuna:
Aineistotyyppi
Esine
Organisaatio
Helsingin kaupunginmuseo
Tunniste
XLIII-2284
Mitat
mitat, kork 19,5 cm, lev 39 cm, syv 34 cm
Merkinnät
merkintä, COLLARO Made in England
Valmistus
valmistusaika: 1959 - 1961 n
Tekniikka, Tuotantotapa: Teollinen
Tekniikka, VEISTO, koneistus
Materiaali, KOIVU, puu, metalli
Englanti, Barking
Collaro, valmistaja
Näyttelyt
Horisontissa Helsinki, 15.05.2002 - 28.08.2011
Aiheet
Luokitus