hiustyö; kellonperät

Kellonperät XLI-425 on teettänyt Naimi Aittola sulhaselleen rakennusmestari Arvo Himangalle omista hiuksistaan vuonna 1918. Loppilaisen tekijän nimi ei lahjoittajalla ollut enää mielessä, mutta valmistuspalkkio oli ollut 3 markkaa.

Oikeudenhaltija Helsingin kaupunginmuseo
Resurssin tyyppi Valokuva
Aineiston käyttöoikeudet
CC BY 4.0
QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

hiustyö; kellonperät

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Esine
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Inventaarionro
XLI-425
Mitat
leveys 2 cm, pituus 26,5 cm
Merkinnät
Valmistus
1918
käsin
hius
punottu
Suomi, Loppi
Aittola Naimi, valmistuttaja
Käyttö
1918 -
Himanka Arvo, käyttäjä, Käyttäjä
Näyttelyt
Hiuksista tehtyjä koruja, Tuomarinkylän museon kesänäyttely 1980
Aiheet
Luokitus