Rakennuksiin liittyvät tiedot puuttuvat väliaikaisesti Helsingin kaupunginmuseon Finna-palvelusta järjestelmämuutoksen johdosta. Pahoittelemme tästä aiheutuvaa haittaa.

Haku

uistin; Taika; lusikkauistin

fyysinen kuvaus: Uistin kalan muotoinen, pinta uurrettu suomuiseksi. Päässä ja pyrstössä kaksi kolmikoukkua. Päähän kiinnitetty vihreä, pitkä nailonnaru, joka kierretty kelan ympärille. Kela pyöreä, puikkokehikko; päällä vipu.

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

uistin; Taika; lusikkauistin

Tallennettuna:
Aineistotyyppi
Esine
Organisaatio
Helsingin kaupunginmuseo
Tunniste
XLIII-1595 -3
Mitat
mitat, lev 2,5 cm, pit 9 cm
Merkinnät
merkintä, Taika
Valmistus
valmistusaika: 1930 -luku
Tekniikka, Tuotantotapa: teollinen
Materiaali, metalli, rauta
Suomi, Kuopio
Puustjärven Kalastusväline Oy, valmistaja
Aiheet
Julkaisut
Luokitus