Haku

uistin; Taika; lusikkauistin

"Taika" -uistin on sama kuin "Ihme" -uistin (myös nimellä "Ahti"); kuopiolaisen Puustjärven Kalastusväline Oy:n yksi nimekkäimmistä uistimista. "Taika" -uistinta markkinoi (ja käytti tätä nimeä) mm. Oy Schröder Ab 1930-luvulla.

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

uistin; Taika; lusikkauistin

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Esine
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Tunniste
XLIII-1595 -3
Mitat
lev 2,5 cm, pit 9 cm
Merkinnät
Taika
Valmistus
1930 -luku
teollinen
metalli, rauta

Suomi, Kuopio
Puustjärven Kalastusväline Oy, valmistaja
Aiheet
Luokitus
uistin (tallenne)