mitali; muistomitali; Turun historiallisen museon 100-vuotisjuhlamitali

Samanlainen mitali numerolla: XLI-2928

Materialets användarrättigheter
CC BY 4.0
QR-kod

Materialet erbjuds av

Användningsvillkoren för de av Helsingfors stadsmuseums bilder som är publicerade i Finna anges separat för varje bild. Bilder märkta med CC BY 4.0 får fritt laddas ner och användas, så länge man nämner fotografens/upphovsmannens namn (om det är känt) och Helsingfors stadsmuseum.Den som använder bilden ansvarar för att respektera upphovsrätten och integritetsskyddet. Bilder av personer får exempelvis inte användas i marknadsföring och/eller reklam utan tillstånd av de personer som syns på bilderna. Närmare uppgifter om licensvillkoren finns på Creative Commons-licenssidan.

Bilder märkta med © Kuvasto skyddas av upphovsrätten. Man får fritt bläddra i dem, men alla typer av vidareanvändning är förbjuden utan särskilt tillstånd som förhandlats fram separat. Bilderna har publicerats på internet i enlighet med Kuvastos och Museiförbundets avtal om konstverk på internet. Kuvasto och Museiförbundet kan ge mer information om villkoren för vidareanvändning.

mitali; muistomitali; Turun historiallisen museon 100-vuotisjuhlamitali

Sparad:
Materialtyp Föremål
Organisation Helsingfors stadsmuseum
Inventarienummer
XXXIII-897
Mått
halkaisija 7,5 cm, vahvuus 0,6 cm
Anteckningar
AD VTILITATEM FUTURI. PATRVM MEMORES LABORAMVS. IN VITA HODIERNA. Etupuolella Turun kauppatori, kehäkirjoituksena TURKU. MUSEUM HISTORICUM. ÅBO. 1881-1981.
Tillverkning
1981
teollinen
pronssi
valettu
Suomi
Kultateollisuus, valmistaja Tukiainen Aimo, suunnittelija Turun kaupunki, julkaisija
Bruk
1981-
mitali oli juhlaillallisilla asetettu ruokapöytään jokaisen lautasen viereen
Ämnen
Bildinformation jpeg digikuvat 2013