mitali; muistomitali; Lahden museon 50-vuotismitali

Materialets användarrättigheter
CC BY 4.0
QR-kod

Materialet erbjuds av

Användningsvillkoren för de av Helsingfors stadsmuseums bilder som är publicerade i Finna anges separat för varje bild. Bilder märkta med CC BY 4.0 får fritt laddas ner och användas, så länge man nämner fotografens/upphovsmannens namn (om det är känt) och Helsingfors stadsmuseum.Den som använder bilden ansvarar för att respektera upphovsrätten och integritetsskyddet. Bilder av personer får exempelvis inte användas i marknadsföring och/eller reklam utan tillstånd av de personer som syns på bilderna. Närmare uppgifter om licensvillkoren finns på Creative Commons-licenssidan.

Bilder märkta med © Kuvasto skyddas av upphovsrätten. Man får fritt bläddra i dem, men alla typer av vidareanvändning är förbjuden utan särskilt tillstånd som förhandlats fram separat. Bilderna har publicerats på internet i enlighet med Kuvastos och Museiförbundets avtal om konstverk på internet. Kuvasto och Museiförbundet kan ge mer information om villkoren för vidareanvändning.

mitali; muistomitali; Lahden museon 50-vuotismitali

Sparad:
Materialtyp Föremål
Organisation Helsingfors stadsmuseum
Inventarienummer
XXXIII-895
Mått
halkaisija 7,9 cm, vahvuus 0,7-1,4 cm
Anteckningar
LAHDEN MUSEO 50 v, kääntöpuolella kansanomainen kustavilais/empire tuoli. Kehäkirjoitus Leila Hietala 1974. kaiverrettu "Kultateollisuus".
Tillverkning
1974
teollinen
pronssi
valettu
Suomi
Hietala Leila, suunnittelija Kultateollisuus, valmistaja
Bruk
1974-
Lahden museon henkilökunnan Ruiskumestarin talolla vierailun päätteeksi lahjoittama.
Ämnen
Bildinformation jpeg 2013 digikuvat