Haku

Kulmakatu 6; Helsinki

Sauna kellarissa 1978. Pohjakerros muutettiin 1983 myynti- ja näyttelytiloiksi. Porrashuoneen korjaus 1986, Jaana Aumala. Rakennuksen julkisivumateriaalina on rappaus. Funktionalistisen asuinkerrostalon julkisivussa on jäänteitä klassismista. 4 kerrosta.

Oikeudenhaltija Helsingin kaupunginmuseo
Krediitit arkkitehtiylioppilas Pia Pärepalo / Helsingin kaupunginmuseo
Kuvausaika 1991
Aineiston käyttöoikeudet
CC BY 4.0
QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Kulmakatu 6; Helsinki

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Rakennus
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Suunnittelu
1937
Eino Forsman, Pääsuunnittelija
Valmistus

Helsinki, Kulmakatu 6
Käyttö
1938
Käyttöönottovuosi
Luokitus