Haku

Runeberginkatu 37; Helsinki

Rakennuksen julkisivumateriaalina on rappaus. Katujulkisivu on tyyliltään lähinnä 1920 -luvun klassismia. Pohjakerros on voimakkaasti rustikoitu. Lähes symmetristä julkisivua jäsentävät vaakalistat, joista alempi kulkee pohjakerroksen ikkunoiden yläpuolella ja ylempi viidennen kerroksen ikkunoiden yläpuolella. Julkisivun kummassakin reunassa on erkkeri ja keskellä julkisivua on kapeiden ikkunoiden ja liseenien muodostama kenttä.

Oikeudenhaltija Helsingin kaupunginmuseo
Krediitit / Helsingin kaupunginmuseo
Kuvausaika Vuonna 1992.
Aineiston käyttöoikeudet
CC BY 4.0
QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Runeberginkatu 37; Helsinki

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Rakennus
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Suunnittelu
1927
Sven Kuhlefelt, Pääsuunnittelija
Valmistus
1920 -luku
Rakennuksen runkona on ilmeisesti tiilimuuri.
Helsinki, Runeberginkatu 37
Arkkitehti Sven Kuhlefelt, Rakennuttajat
Käyttö
1920 -luku
Käyttöönottovuosi
Aiheet
Luokitus