Rakennuksiin liittyvät tiedot puuttuvat väliaikaisesti Helsingin kaupunginmuseon Finna-palvelusta järjestelmämuutoksen johdosta. Pahoittelemme tästä aiheutuvaa haittaa.

Haku

Liisankatu 23 & Snellmaninkatu 16; Helsinki

Hissit vuonna 1937, Elias Tanskanen Keskuslämmitys 1955, H. Skogberg Sauna kelariin 1987, Nitta Kaarnakari Rakennuksen julkisivumateriaalina on rappaus. Myöhäisjugendtyylisen rakennuksen julkisivuissa on ikkunat ryhmitetty ja ikkunakoko vaihtelee huonejaon mukaisesti. Sileäksirapattu julkisivupinta on lähes koristamaton. Pääteemoina ovat kulmatorni, erkkerit kupoleineen ja poikkipäädyt. Nykyinen ikkunoiden puitejako on sopimaton rakennukseen.

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Liisankatu 23 & Snellmaninkatu 16; Helsinki

Liisankatu 23 & Snellmaninkatu 16
Helsinki
Tallennettuna: