Haku

Museokatu 27. Runeberginkatu 30.; Helsinki

Sauna kellarissa 1960, J. V. Karjalainen. Rakennuksen julkisivumateriaalina on rappaus. Kulmarakennuksen julkisivut ovat tyyliltään 1920 -luvun klassismia. Julkisivuja jäsentävät tasaisin välein sijoitetut ikkunat, sekä Museokadun puoleisessa julkisivussa olevat, koko julkisivun korkuiset pilasterit. Toisen kerroksen ikkunoita on korostettu ikkunoiden yläpuolisilla kolmiopäädyillä eli frontoneilla. Pohjakerroksen suurissa näyteikkunoissa on pyörökaaret.

Oikeudenhaltija Helsingin kaupunginmuseo
Krediitit / Helsingin kaupunginmuseo
Kuvausaika Vuonna 1992.
Aineiston käyttöoikeudet
CC BY 4.0
QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Museokatu 27. Runeberginkatu 30.; Helsinki

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Rakennus
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Suunnittelu
1926
Elias Paalanen, Pääsuunnittelija
Valmistus
1926 ?
Rakennuksen runkona on ilmeisesti tiilimuuri.
Helsinki, Museokatu 27. Runeberginkatu 30.
Käyttö
1926 ?
Käyttöönottovuosi
Aiheet
Luokitus