Haku

Ale-hinnoilla (Alennetuilla hinnoilla); maalaus

Kesäinen Kauppatori, etualalla hedelmänmyyjiä. Taustalla Pohjoisesplanadin taloja Katariinankadun kulmasta itään, oikeassa laidassa Uspenskin katedraali ja Keisarinnan kivi.

Oikeudenhaltija Helsingin kaupunginmuseo
Krediitit / Helsingin kaupunginmuseo
Aineiston käyttöoikeudet
© Kuvasto
QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Ale-hinnoilla (Alennetuilla hinnoilla); maalaus

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Maalaus
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Inventaarionro
XXVII-2236
Mitat
9 x 13 (15,2 x 20,8)
43 x 53,3 x 0,7
Merkinnät
o.a. Aune Köyste -77
Valmistus
1977
tussipiirustus ja akvarelli
Helsinki, Kauppatori. Pohjoisesplanadi 3, 5, 7, 9
Köyste Aune, Tekijä
Näyttelyt
Aune Köyste, Pienoismaalausnäyttely. Tornin lokakuun taiteilija 1978; n.o 3; Muuttuva Helsinki Hakasalmen huvila 1987-1988
Aiheet
Luokitus