Sökning

Black & Decker -kurssi rautakaupoille Insinööritalossa (Ratakatu 9) 27.1.-1.2.1961

Black & Decker -kurssi rautakaupoille Insinööritalossa (Ratakatu 9) 27.1.-1.2.1961. Vas. Black & Decker Ltd:n edustaja Richardson Englannista, Henriksson Simolinilta Porvoosta, Hiltunen ja Black & Deckerin Skandinavian edustaja Erickson Ruotsista. -- vedos, paperi, mv

Rättsinnehavare Helsingin kaupunginmuseo
Kredit Pietinen / Helsingin kaupunginmuseo
Materialets användarrättigheter
CC BY 4.0
QR-kod

Materialet erbjuds av

  • Helsingfors stadsmuseum
Användningsvillkoren för de av Helsingfors stadsmuseums bilder som är publicerade i Finna anges separat för varje bild. Bilder märkta med CC BY 4.0 får fritt laddas ner och användas, så länge man nämner fotografens/upphovsmannens namn (om det är känt) och Helsingfors stadsmuseum.Den som använder bilden ansvarar för att respektera upphovsrätten och integritetsskyddet. Bilder av personer får exempelvis inte användas i marknadsföring och/eller reklam utan tillstånd av de personer som syns på bilderna. Närmare uppgifter om licensvillkoren finns på Creative Commons-licenssidan.

Bilder märkta med © Kuvasto skyddas av upphovsrätten. Man får fritt bläddra i dem, men alla typer av vidareanvändning är förbjuden utan särskilt tillstånd som förhandlats fram separat. Bilderna har publicerats på internet i enlighet med Kuvastos och Museiförbundets avtal om konstverk på internet. Kuvasto och Museiförbundet kan ge mer information om villkoren för vidareanvändning.

Black & Decker -kurssi rautakaupoille Insinööritalossa (Ratakatu 9) 27.1.-1.2.1961

Sparad:
Materialtyp Fotografi
Plats för ämne
Helsinki, Ratakatu 9
Datum för ämne
1961
Organisation Helsingfors stadsmuseum
Inventarienummer
N191584
Mått
18x24
Bildinformation
1961
Helsinki, Ratakatu 9
Pietinen, Valokuvaaja
Ämnen
Klassifikation