Helsingin kaupungin rakennusviraston moottoriajoneuvokorjaamo; Hämeentie 115; Helsinki

Helsingin kaupungin rakennusviraston moottoriajoneuvokorjaamo rakennettiin HKR:n konepajarakennuksen jatkeeksi Hämeentien varrelle HKR:n entiselle varastoalueelle. Korjaamo rakennettiin 1969 O. Hanssonin arkkitehtitoimistossa laadittujen piirustusten mukaan. Rakennuksen julkisivumateriaaleina ovat lasi ja teräs.

Oikeudenhaltija Helsingin kaupunginmuseo
Resurssin tyyppi Valokuva
Kuvausaika 2017
Aineiston käyttöoikeudet
CC BY 4.0
QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Helsingin kaupungin rakennusviraston moottoriajoneuvokorjaamo; Hämeentie 115; Helsinki

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Rakennus
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Suunnittelu
1969
O. Hansson, Pääsuunnittelija
Valmistus
1969

Helsinki, Hämeentie 115
Helsingin kaupungin rakennusvirasto, Rakennuttajat
Käyttö
1969
Käyttöönottovuosi
Aiheet
Luokitus