Haku

Helsingin valtaus 1918. sakasalaisia sotilaita ja Smolnan lippu 15 min. sen jälkeen, kun se oli revitty alas

Helsingin valtaus 1918. sakasalaisia sotilaita ja Smolnan lippu 15 min. sen jälkeen, kun se oli revitty alas. Sotilaat ovat Fabianinkadun ja Eteläesplandin kulmassa, taustalla Kappeliesplanadi. -- negatiivi, lasi paperi pahvi, mv

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Helsingin valtaus 1918. sakasalaisia sotilaita ja Smolnan lippu 15 min. sen jälkeen, kun se oli revitty alas

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Valokuva
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Tunniste
N21613
Mitat
9x12 16x22 P23x32
Kuvaustiedot
13.04.1918
Helsinki, Eteläesplanadi 6
Wasenius I, Valokuvaaja
Aiheen paikka
Helsinki, Eteläesplanadi 6
Aiheen aika
13.04.1918
Aiheet
Luokitus