Rakennuksiin liittyvät tiedot puuttuvat väliaikaisesti Helsingin kaupunginmuseon Finna-palvelusta järjestelmämuutoksen johdosta. Pahoittelemme tästä aiheutuvaa haittaa.

Haku

kauha; liemikauha

fyysinen kuvaus: Liemikauhan varsi fasetoitu, lavan päässä palmetti (2,5 cm), lavan kärki alaspäin kääntynyt. Kauhan pesässä leveä kaatoreuna, sen vastakkaisella puolella kolmiomainen kärki.

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

kauha; liemikauha

Tallennettuna:
Aineistotyyppi
Esine
Organisaatio
Helsingin kaupunginmuseo
Tunniste
XXXV-1357
Mitat
mitat, pituus 34,5 cm, halkaisija 11,9x7 cm, paino 162,1 g
Merkinnät
merkintä, Leimat: O.L. 8134 kruunu, vene M5. Lavassa kaiverrus: O.S.
Valmistus
valmistusaika: 1917
Tekniikka, Tuotantotapa: ammattikäsityö
Tekniikka, pakotettu, kullattu sisältä
Materiaali, hopea
Suomi, Helsinki
Lindroos, Frans Oskar, valmistaja
Käyttö
käyttöaika: 1917-1961
Suomi, Helsinki, Humalistonkatu
Russoff, Nikolai, käyttäjä
Aiheet
Luokitus