riipus; Le Grand Sancy -kopio

Aurora Karamzin (Demidov) sai alkuperäisen korun huomenlahjaksi 1836, myi korun 1865 Lontooseen, jolloin teetti itselleen jäljennöksen.

Oikeudenhaltija Helsingin kaupunginmuseo
Resurssin tyyppi Valokuva
Aineiston käyttöoikeudet
CC BY 4.0
QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

riipus; Le Grand Sancy -kopio

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Esine
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Inventaarionro
XLI-115
Merkinnät
Valmistus
1860 -luku
ammattikäsityö
lasi, metalli
hiottu briljanttihionta, kehys hopeoitu
Käyttö
1865 - 1943 ?
Helsinki mm.
Karamzin Aurora, käyttäjä, Käyttäjä
Näyttelyt
Suomen Kivikeskus "Keisarien aika Suomessa" -näyttely 19.5.2009 - 31.1.2010 ; 1809 - Eri teille, Sederholmin talo 11.6.2003 - 3.9.2006; Venäläisyyttä Helsingissä Moskova 2001,
Aiheet
Luokitus