Kadunlaskijat; grafiikka

Kaksi miestä kiveää katua Hakaniemenrannassa torin kaakkoisnurkassa. Taustalla Siltasaarenkadun ja Siltavuorensalmen väliin jäävän teollisuuskorttelin rakennuksia.

Materialets användarrättigheter
© Kuvasto
QR-kod

Materialet erbjuds av

Användningsvillkoren för de av Helsingfors stadsmuseums bilder som är publicerade i Finna anges separat för varje bild. Bilder märkta med CC BY 4.0 får fritt laddas ner och användas, så länge man nämner fotografens/upphovsmannens namn (om det är känt) och Helsingfors stadsmuseum.Den som använder bilden ansvarar för att respektera upphovsrätten och integritetsskyddet. Bilder av personer får exempelvis inte användas i marknadsföring och/eller reklam utan tillstånd av de personer som syns på bilderna. Närmare uppgifter om licensvillkoren finns på Creative Commons-licenssidan.

Bilder märkta med © Kuvasto skyddas av upphovsrätten. Man får fritt bläddra i dem, men alla typer av vidareanvändning är förbjuden utan särskilt tillstånd som förhandlats fram separat. Bilderna har publicerats på internet i enlighet med Kuvastos och Museiförbundets avtal om konstverk på internet. Kuvasto och Museiförbundet kan ge mer information om villkoren för vidareanvändning.

Kadunlaskijat; grafiikka

Sparad:
Materialtyp Grafik
Organisation Helsingfors stadsmuseum
Inventarienummer
E147-16
Mått
21,2 x 29,7 (n. 29 x 41), paspartout 50x60
43,3 x 49,7 x 2
Anteckningar
o.a. Reino A. Harsti; v.a. 5/5 ja pyöreä sokkoleima, jossa käpälä?
Bruk
1942
etsaus (viivasyövytys)
Helsinki, Hakaniemenranta, Siltasaari
Harsti Reino, Tekijä
Utställningar
Mieliala - Helsinki 1938-1945, HAM Helsingin taidemuseo 18.10.2019-1.3.2020.
Ämnen
Bildinformation G47289 Yehia Eweis 2019