Rakennuksiin liittyvät tiedot puuttuvat väliaikaisesti Helsingin kaupunginmuseon Finna-palvelusta järjestelmämuutoksen johdosta. Pahoittelemme tästä aiheutuvaa haittaa.

Haku

rannerengas

fyysinen kuvaus: 3-osainen rengas, keskellä kukka-aiheinen koriste sekä sen molemmin puolin saranoidut, alas kapenevat varret. Toisen varren päässä nupilla painettava jousilukko sekä ohut ketjuvarmistus. Renkaan keskellä kaksi kukannuppua ja sinisellä emaloidut

lehdet. Varsien reunat koristettu vinoviivoin ja keskus rocaille-ornamentein.

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

rannerengas

Tallennettuna:
Aineistotyyppi
Esine
Organisaatio
Helsingin kaupunginmuseo
Tunniste
XXXV-2984 -1
Mitat
mitat, lev 3,2 cm max, halk 5,8 x 6 cm
Merkinnät
merkintä, kruunu RM 18K X2? vene
Valmistus
valmistusaika: 1855
Tekniikka, Tuotantotapa: ammattikäsityö
Tekniikka, emaloitu
Materiaali, metalli kulta, emali
Suomi, Helsinki
Mellin, Roland, valmistaja
Käyttö
käyttöaika: 1855 -
Näyttelyt
Kultaseppämestarit Roland ja Otto Mellin, 24.03.1991 - 11.08.1991
Aiheet
Julkaisut
Luokitus