Rakennuksiin liittyvät tiedot puuttuvat väliaikaisesti Helsingin kaupunginmuseon Finna-palvelusta järjestelmämuutoksen johdosta. Pahoittelemme tästä aiheutuvaa haittaa.

Haku

rannerengas

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

rannerengas

Tallennettuna:
Aineistotyyppi
Esine
Organisaatio
Helsingin kaupunginmuseo
Tunniste
XXXV-4041 -1
Mitat
lev. 1,1,cm, pit. 18,4 cm
Merkinnät
leima: PA kruunu 18 K vene D4, kaiverrus:18 31/V 86
Valmistus
1885
käsin
metalli kulta, helmi, timantit

Suomi, Helsinki, Otto Roland Mellinin verstas
Airaksinen Petter, valmistaja
Käyttö
1886 - 1990
Estlander Hedvig, käyttäjä, Käyttäjä
Lahja yleiselle seppeleensitojattarelle Hedvig Estlanderille 1886 promovoiduilta maistereilta
Näyttelyt
Horisontissa Helsinki. Helsingin kaupunginmuseo 15.5.2002-28.8.2011. -; Kultaseppämestarit Roland ja Otto Roland Mellin, Helsingin kaupunginmuseo 24.3. - 11.8.1991. 350 v Suurtorista Senaatintoriksi, Helsingin kaupunginmuseo 1990.
Aiheet
Julkaisut
Luokitus