Sökning

Talous-Osakekaupan myymälä nro 8. Tod. näk

Talous-Osakekaupan myymälä nro 8. Tod. näk. Linnankoskenkadulla. Oikealla tiskillä kahvinkorvikepaketteja, kahta eri merkkiä: Pavuke ja Maijan Paras. -- vedos, paperi pahvi, mv

Rättsinnehavare Helsingin kaupunginmuseo
Kredit Pietinen / Helsingin kaupunginmuseo
Materialets användarrättigheter
CC BY 4.0
QR-kod

Materialet erbjuds av

  • Helsingfors stadsmuseum
Användningsvillkoren för de av Helsingfors stadsmuseums bilder som är publicerade i Finna anges separat för varje bild. Bilder märkta med CC BY 4.0 får fritt laddas ner och användas, så länge man nämner fotografens/upphovsmannens namn (om det är känt) och Helsingfors stadsmuseum.Den som använder bilden ansvarar för att respektera upphovsrätten och integritetsskyddet. Bilder av personer får exempelvis inte användas i marknadsföring och/eller reklam utan tillstånd av de personer som syns på bilderna. Närmare uppgifter om licensvillkoren finns på Creative Commons-licenssidan.

Bilder märkta med © Kuvasto skyddas av upphovsrätten. Man får fritt bläddra i dem, men alla typer av vidareanvändning är förbjuden utan särskilt tillstånd som förhandlats fram separat. Bilderna har publicerats på internet i enlighet med Kuvastos och Museiförbundets avtal om konstverk på internet. Kuvasto och Museiförbundet kan ge mer information om villkoren för vidareanvändning.

Talous-Osakekaupan myymälä nro 8. Tod. näk

Sparad:
Materialtyp Fotografi
Plats för ämne
Helsinki, Linnankoskenkatu 24. ?
Datum för ämne
1953 ennen
Organisation Helsingfors stadsmuseum
Inventarienummer
N191678
Mått
17x23 P22x27
Bildinformation
1953 ennen
Helsinki, Linnankoskenkatu 24. ?
Pietinen, Valokuvaaja
Ämnen
Klassifikation