Information om byggnader saknas tillfälligt i Helsingfors stadsmuseums Finna-tjänst på grund av systemändring. Vi beklagar besväret.

Sökning

muistoraha; Aleksanteri II:n muistopatsaan paljastus Helsingissä

fyysinen kuvaus: Etusivu: Aleksanteri II:n kasvot, oikealla puolella leikkeessä Grillichsen

. Kehäkirjoituksena: ALEXANDER II IMPERATOR ET MAGNUS PRINCEPS. Takasivu:

Aleksanteri II:n patsas, AUSPICIIS ALEXANDRII II FENNIA GRATA MDCCCXCIV, o

ik. Grilliches Junior.

Kehäkirjoituksena: MAJORA IPSE SUI SOLUS POSUIT MONUMENTA. Kotelo: kannen päällä violetin värinen plyyshi, sisäpuolella valkoinen sil

kki, alusta tumman punaista samettia.

QR-kod

Materialet erbjuds av

  • Helsingfors stadsmuseum
Användningsvillkoren för de av Helsingfors stadsmuseums bilder som är publicerade i Finna anges separat för varje bild. Bilder märkta med CC BY 4.0 får fritt laddas ner och användas, så länge man nämner fotografens/upphovsmannens namn (om det är känt) och Helsingfors stadsmuseum.Den som använder bilden ansvarar för att respektera upphovsrätten och integritetsskyddet. Bilder av personer får exempelvis inte användas i marknadsföring och/eller reklam utan tillstånd av de personer som syns på bilderna. Närmare uppgifter om licensvillkoren finns på Creative Commons-licenssidan.

Bilder märkta med © Kuvasto skyddas av upphovsrätten. Man får fritt bläddra i dem, men alla typer av vidareanvändning är förbjuden utan särskilt tillstånd som förhandlats fram separat. Bilderna har publicerats på internet i enlighet med Kuvastos och Museiförbundets avtal om konstverk på internet. Kuvasto och Museiförbundet kan ge mer information om villkoren för vidareanvändning.

muistoraha; Aleksanteri II:n muistopatsaan paljastus Helsingissä

Sparad:
Stäng

Påverka Finnas utveckling och svara på enkäten!

Bland alla som svarat på enkäten lottar vi ut 10 st. Museikort.

Svara

Nej tack