Rakennuksiin liittyvät tiedot puuttuvat väliaikaisesti Helsingin kaupunginmuseon Finna-palvelusta järjestelmämuutoksen johdosta. Pahoittelemme tästä aiheutuvaa haittaa.

Haku

Suutarila, Tapulikaupunki

Suutarila, Tapulikaupunki. Maatulliaukio 1. Polkupyöriä telineessä Puistolan aseman alikulkutunnelissa. -- negatiivi, filmi, mv

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Suutarila, Tapulikaupunki

Suutarila, Tapulikaupunki. Maatulliaukio 1. Polkupyöriä telineessä Puistolan aseman alikulkutunnelissa.
Tallennettuna:
Aineistotyyppi
Photo
Organisaatio
HKM
Tunniste
N220106 ab
Mitat
30,57 x 22,53
Kuvaustiedot
26.06.1984
Helsinki, Maatullinaukio1.
Alanco Jan HKM, Valokuvaaja
Aiheen paikka
Aiheen aika
26.06.1984
Aiheet
Luokitus