Haku

Näkymä Konstantininkadulta; maalaus

Näkymä kylmänä pakkaspäivänä Konstantininkadun ja Rauhankadun kulmassa sijainneesta Leschen talosta kattojen yli ja savupiippujen savupatsaiden läpi länteen kohti Nikolainkirkkoa (nykyinen Helsingin tuomiokirkko). Keskeneräinen luonnos.

Oikeudenhaltija Helsingin kaupunginmuseo
Krediitit mv; G18765 Mari Valio 2017 / Helsingin kaupunginmuseo
Aineiston käyttöoikeudet
CC BY 4.0
QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Näkymä Konstantininkadulta; maalaus

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Maalaus
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Inventaarionro
XXVII-82
Mitat
24 x 37,7 cm
Merkinnät
Valmistus
1846 ?
lyijykynäpiirros ja akvarelli
Helsinki, Konstantininkatu, nyk. Meritullinkatu 7. - Rauhakatu 4.
Wright Magnus von, Tekijä
Aiheet
Luokitus