Helsingin kaupunginmuseo

Helsingin kaupunginmuseo. Helsingfors stads museum; näyttelysuunnitelma, Hakasalmen huvila, kaupunginmuseo -- Museon perusnäyttelyn suunnitelma.2. kerroksen pohja, näyttelyn huonejako. Suomen- ja ruotsinkielinen teksti. Oikeassa alakulmassa tekijän nimimerkintä ja päiväys: A. W. Rancken 1925.

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Helsingin kaupunginmuseo

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Esine
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Inventaarionro
XXII-82 -2
Mitat
kork 25,5 cm, lev 36,2 cm
Valmistus
1925
käsin, tussi
kartonki
Rancken A. W., Valmistaja
Suunnittelu
1
Rancken A. W., Suunnittelija
Suunnittelu
Aiheet
Kuvaustiedot skannattu 2003