Rakennuksiin liittyvät tiedot puuttuvat väliaikaisesti Helsingin kaupunginmuseon Finna-palvelusta järjestelmämuutoksen johdosta. Pahoittelemme tästä aiheutuvaa haittaa.

Haku

Räntää (Näkymä Sörnäisistä); grafiikka

sisällön kuvaus: Hämeentien ja Lintulahdenkadun risteys hämärässä, edessä raitiovaunukiskot, jalkakäytävällä kaksi kulkijaa. Lintulahdenkadun mäkeä ylös tulee henkilöauto, rakennusten välistä näkyy Hanasaaren voimalaitos. Kaikissa ikkunoissa palavat valot. Ruskea

painoväri.

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Räntää (Näkymä Sörnäisistä); grafiikka

Tallennettuna:
Aineistotyyppi
Taideteos
Organisaatio
Helsingin kaupunginmuseo
Tunniste
A279-1
Mitat
mitat, 24,2 x 24,4; laatta 24,9 x 24,9; paperi 46 x 35,5
kehysmitta, 49,5 x 43,6 x 1,3
Merkinnät
merkintä, o.a. Heli Salonen -80k.a. "Räntää"v.a. Tpl'a 2/40
Valmistus
valmistusaika: 1980
materiaali / tekniikka, viivasyövytys ja akvatinta
Salonen, Heli, taiteilija
Näyttelyt
Yö, 20.11.2009 - 16.01.2011
Aiheen paikka
Aiheet
Luokitus