Rakennuksiin liittyvät tiedot puuttuvat väliaikaisesti Helsingin kaupunginmuseon Finna-palvelusta järjestelmämuutoksen johdosta. Pahoittelemme tästä aiheutuvaa haittaa.

Haku

Maanantai (Näkymä Aleksis Kiven kadulta); grafiikka

sisällön kuvaus: Aikainen aamu. Etualalla Aleksis Kivenkatu 11-15:n jalkakäytävää, jota pitkin kulkee oikealle päin kahdeksan ihmistä, luultavasti töihin menijöitä, joista keskimmäiset talojen välistä lankeavassa kirkkaassa auringonvalossa; pitkät varjot.

Sturenkatuun

rajoittuvan suuren teollisuuskorttelin rakennuksia ja korkea savupiippu, jotka ovat kapeita valokiiloja lukuunottamatta varjossa. Tummahko taivas. Mustaa ja sinertävän harmaaseen vivahtavia sävyjä.

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Maanantai (Näkymä Aleksis Kiven kadulta); grafiikka

Tallennettuna:
Aineistotyyppi
Taideteos
Organisaatio
Helsingin kaupunginmuseo
Tunniste
A279-5
Mitat
mitat, 29,5 x 26,5; laatta 30 x 27; paperi 47(48) x 36,6
kehysmitta, 53 x 46 x 1,5 (mitattu kuplamuovissa)
Merkinnät
merkintä, o.a. Heli Salonen -83, v.a. Tpl'a 5/40
Valmistus
valmistusaika: 1983
materiaali / tekniikka, viivasyövytys ja akvatinta
Salonen, Heli, taiteilija
Aiheen paikka
Aiheet
Luokitus