Rakennuksiin liittyvät tiedot puuttuvat väliaikaisesti Helsingin kaupunginmuseon Finna-palvelusta järjestelmämuutoksen johdosta. Pahoittelemme tästä aiheutuvaa haittaa.

Haku

Tauko (Hanasaaren voimalaitos Vilhovuorenkadulta); grafiikka

sisällön kuvaus: Keskipäivän näkymä Vilhovuorenkadulta päin, vasemmalla Sörnäisten rantatien eteläpuolella Hanasaaren voimalaitos. Koko oikean puolen peittää Vilhovuorenkatu 11 - Sörnäisten rantatie 27:n korkea, isoikkunainen, tumma ja varjossa oleva

Vilhovuorenkadun

suuntainen seinä. Katujen risteyksessä suojatie, kolme henkilöä sekä itään päin ajava bussi ja kaksi henkilöautoa. Mustaa ja sinertävän harmaita sävyjä.

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Tauko (Hanasaaren voimalaitos Vilhovuorenkadulta); grafiikka

Tallennettuna:
Aineistotyyppi
Taideteos
Organisaatio
Helsingin kaupunginmuseo
Tunniste
A279-2
Mitat
mitat, 29,2 x 24,5; laatta 29,5 x 25; paperi 66 x 51
kehysmitta, 70 x 56,5 x 2 (mitattu kuplamuovissa)
Merkinnät
merkintä, o.a. Heli Salonen 81v.a. Tpl'a 17/45
Valmistus
valmistusaika: 1981
materiaali / tekniikka, viivasyövytys ja akvatinta
Salonen, Heli, taiteilija
Aiheen paikka
Aiheet
Luokitus