Rakennuksiin liittyvät tiedot puuttuvat väliaikaisesti Helsingin kaupunginmuseon Finna-palvelusta järjestelmämuutoksen johdosta. Pahoittelemme tästä aiheutuvaa haittaa.

Haku

Tie lähiöön; grafiikka

sisällön kuvaus: Etualalla radanvarsirakenteita ja oikealle kaartava sähköpylväiden reunustama tie. Horisontissa kohoaa metsän yli kolme korkeaa rakennusta, jotka luultavasti sijaitsevat Pihlajamäessä. Hämärän hetki, mustaa ja sinertävän harmaaseen vivahtavia

sävyjä.

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Tie lähiöön; grafiikka

Tallennettuna:
Aineistotyyppi
Taideteos
Organisaatio
Helsingin kaupunginmuseo
Tunniste
A279-3
Mitat
mitat, 23,2 x 21,6; laatta 23,6 x 22; paperi 43 x 33
kehysmitta, 48 x 40,5 x 1,2
Merkinnät
merkintä, o.a. Heli Salonen -82v.a. Tpl' a 3/45
Valmistus
valmistusaika: 1982
materiaali / tekniikka, viivasyövytys ja akvatinta
Salonen, Heli, taiteilija
Aiheet
Luokitus
maisema (luokitus)
532 kuvataide (luokitus)
496 rautatiet (luokitus)