Rakennuksiin liittyvät tiedot puuttuvat väliaikaisesti Helsingin kaupunginmuseon Finna-palvelusta järjestelmämuutoksen johdosta. Pahoittelemme tästä aiheutuvaa haittaa.

Haku

Ensi lumi (Aleksis Kiven kadulta); grafiikka

sisällön kuvaus: Aleksis Kivenkatua nähtynä Fleminginkadun kulmasta pohjoiseen. Etualalla keskiosan puurivistöä paljaine mustine runkoineen ja oksaverkostoineen. Maa niiden alla valkoinen, kadulla tumma sula asfaltti näkyvissä. Puiden takaa näkyy katettu

bussipysäkki,

jonka edessä seisoo nainen, sekä korkea lauta-aita ja luoteessa Sturenkatuun rajoittuvan suuren teollisuuskorttelin rakennuksia. Hämärä talvipäivä. Mustaa ja sinertävän harmaaseen vivahtavia sävyjä.

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Ensi lumi (Aleksis Kiven kadulta); grafiikka

Tallennettuna:
Aineistotyyppi
Taideteos
Organisaatio
Helsingin kaupunginmuseo
Tunniste
A279-4
Mitat
mitat, 29,2 x 26,2; laatta 29,6 x 26,5; paperi 66 x 51
kehysmitta, 70 x 56 x 2 (mitattu kuplamuovissa)
Merkinnät
merkintä, o.a. Heli Salonen -82v.a. Tpl' a 10/45
Valmistus
valmistusaika: 1982
materiaali / tekniikka, viivasyövytys ja akvatinta
Salonen, Heli, taiteilija
Aiheen paikka
Aiheet
Luokitus