Rakennuksiin liittyvät tiedot puuttuvat väliaikaisesti Helsingin kaupunginmuseon Finna-palvelusta järjestelmämuutoksen johdosta. Pahoittelemme tästä aiheutuvaa haittaa.

Haku

Sillanrakennus; maalaus

sisällön kuvaus: Hakaniemen uuden sillan valmistelevia töitä. Etualalla Siltavuoren puoleista rantaa ja sen tuntumassa proomu tai ruoppaaja. Vastarannalla Merihaan paikalla olleita satamalaitteita ja -rakennuksia sekä teollisuusmaisemaa. Taustalla kohoaa

Vilhonvuori, Hanasaaren hiilikasa jää oikealle.

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Sillanrakennus; maalaus

Tallennettuna:
Aineistotyyppi
Taideteos
Organisaatio
Helsingin kaupunginmuseo
Tunniste
F104-1
Mitat
mitat, 29,5 x 39,5 (31 x 41)
Merkinnät
merkintä, v.a. V. Hänninen -59ks lisätiedot
Valmistus
valmistusaika: 1959
materiaali / tekniikka, akvarelli
Hänninen, Ville, taiteilija
Aiheen paikka
Aiheet
Luokitus
532 kuvataide (luokitus)
132 ilmasto (luokitus)
504 satamapalvelut (luokitus)