Haku

Kottby lågstadieskola

Kottby lågstadieskola. Entinen Kottby folkskola eli Käpylän ruotsinkielinen kansakoulu.; Pohjolankatu 45; Helsinki -- Arkkitehti Lasse Björk / Helsingin kaupungin rakennusviraston talorakennusosasto (HKR) suunnitteli vuonna 1956 Käpylän ruotsinkielisille oppilaille oman kansakoulurakennuksen ja se valmistui vielä samana vuonna. Myöhempiä muutoksia: Muutoksia ensimmäisen ja toisen kerroksen tiloissa sekä pihasuunnitelma, Arkkitehtitoimisto Railo & Yli-Lonttinen vuonna 1987.

Oikeudenhaltija Helsingin kaupunginmuseo
Krediitit / Helsingin kaupunginmuseo
Kuvausaika Vuonna 1957.
Aineiston käyttöoikeudet
CC BY 4.0
QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Kottby lågstadieskola

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Rakennus
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Suunnittelu
1956
Arkkitehti Lasse Björk / Helsingin kaupungin rakennusvirasto (HKR), Pääsuunnittelija
Valmistus
1956

Helsinki, Pohjolankatu 45
Helsingin kaupunki, Rakennuttajat
Käyttö
1956
Käyttöönottovuosi
Aiheet
Luokitus