Haku

Helsingin luonnontiedelukio

Helsingin luonnontiedelukio. Entinen Paravon toimistorakennus.; Mäkelänkatu 84. Turjantie 2. Tursontie 7. Kimmontie 2.; Helsinki -- Paravon toimistorakennus valmistui arkkitehti Aarno Ruusuvuoren laatimien suunnitelmien mukaan vuonna 1973. Myöhempiä muutoksia: Väliseinämuutoksia kellarissa ja ensimmäisessä kerroksessa, arkkitehti Aarno Ruusuvuori vuonna 1982. Muutos Helsingin luonnontiedelukioksi sekä liiketiloiksi, rakennusarkkitehti Paavo Hämäläinen / Arkkitehtuuritoimisto H3-Studio Oy vuosina 1998 - 1999.

Oikeudenhaltija Helsingin kaupunginmuseo
Krediitit Maria Ylikoski / Helsingin kaupunginmuseo
Kuvausaika 2000
Aineiston käyttöoikeudet
CC BY 4.0
QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Helsingin luonnontiedelukio

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Rakennus
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Suunnittelu
1971; 1973
Aarno Ruusuvuori, Pääsuunnittelija ; Rakennusarkkitehti Paavo Hämäläinen / Arkkitehtuuritoimisto H3-Studio Oy vuosina 1998 - 1999., Muu suunnittelija
Valmistus
1973

Helsinki, Mäkelänkatu 84. Turjantie 2. Tursontie 7. Kimmontie 2.
Käyttö
1973
Käyttöönottovuosi
Aiheet
Luokitus